privacybeleid

Onze verplichting met betrekking tot de geheimhouding van uw gegevens (privacy).
Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy te kunnen waarborgen verstrekken wij dit bericht waarin wij aangeven op welke wijze uw persoonsgegevens worden verzameld en gebruikt.

De informatie die wij hebben verzameld.
Indien u ons een vraag voorlegt of om informatie verzoekt, vragen wij om uw naam, adres en e-mailadres. Als u geen e-mailadres hebt, verzoeken wij uw telefoonnummer door te geven zodat uw vraag per telefoon beantwoord kan worden. Deze informatie wordt niet voor een ander doel gebruikt en niet met anderen gedeeld.

De manier waarop wij de informatie gebruiken.
Wij gebruiken informatie van alle bezoekers samen om via onderzoek en statistieken onze website optimaal aan te passen aan de behoeften van onze bezoekers. Deze informatie wordt niet gebruikt om individuen te identificeren. Markus Totaal Advies zal de persoonlijke informatie die u online verschaft niet verkopen, verhuren, uitwisselen of anderszins beschikbaar stellen aan derden. Uitsluitend wanneer Markus Totaal Advies door wet of rechterlijk bevel dan wel in het kader van samenwerking met overheidsinstanties bij een strafrechterlijk onderzoek hiertoe wordt verplicht, zullen persoonsgegevens worden overgedragen aan de desbetreffende instantie(s).

Onze verplichting met betrekking tot de veiligheid van gegevens.
Wij bieden te allen tijde de mogelijkheid om de door een bezoeker verstrekte gegevens ook weer te verwijderen. Om te verhinderen dat onbevoegden toegang krijgen tot de informatie, om de gegevensnauwkeurigheid te handhaven en om een correct gebruik van de gegevens te verzekeren, hebben wij zowel fysieke, elektronische als procedurele maatregelen genomen om voornoemde informatie die wij online hebben verzameld te beschermen en te beveiligen.

Hoe kunt u ons bereiken?
Indien u vragen of zorgen hebt over ons privacybeleid, kunt u ons deze melden met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.